Dragi prieteni,

Ne bucuram sa contribuim la decorarea interiorului casei tale, alegand cele mai bune variante care se vor armoniza cu dorintele tale.

Astfel te poti bucura de clipe de liniste in perioada aglomerata a sarbatorilor de iarna! Noi o sa ne ocupam de restul: fie ca iti doresti sa pregatesti o surpriza familiei in ceea ce priveste decorarea interiorului casei tale , fie ca nu ai timp si idei, sau iti doresti o schimbare de culori si stil, sau poate vrei sa oferi cadouri tematice pentru sarbatori familiei si prietenilor .

 Daca iti doresti sa fii in tendintele anului 2015 in materie de aranjamente tematice pentru sarbatorile acestui an, iti putem impartasi cateva idei: fie ca iti place sa te bucuri de cromatica unui Craciun traditional in care predomina culorile de rosu si verde dar poti aduce un element nou si anume culoarea anului 2015 – “Marsala”,  este o culoare care te duce cu gandul la caldura, eleganta si vin rosu. Aceasta culoare se combina frumos cu elemente de verdele inchis, daca vrei sa pastrezi elementele clasice ale Craciunului sau poti combina aceasta culoare cu alte elemente cromatice cum ar fi pasteluri sau chiar culori in contrast, festive, cum ar fi argintiu si auriu, recomandarea noastra sa va rezumati la doua maxim 3 culori.


 Sau poate iti place sa combini culori reci, cum ar fi albastru, argintiu si alb, care ofera senzatia de prospetime, armonie si pace. De asemenea, aceasta culoare “se intelege” foarte bine celelalte culori pastel si este un complement perfect  al culorilor naturale (gri, verde etc.). Asa dar, indrazneste sa iti decorezi in acest an de sarbatori casa in aceste culori.


Daca adopti stilul modern sa stii ca se poarta si anul acesta asa zisele contraste, imagineaza-ti un brad decorat in auriu si argintiu! O Astfel de combinatie ne duce cu gandul la intuitie, visuri, comunicare, modernitate:

sau ce zici de un brad cu flori mari din material si pene daca esti o fire romantica si adepta stilului “Shaby Chic”:Stim ca, de Craciun, dragostea si bucuria pe care continui sa o daruiesti, se intorc!

Din acest motiv, am conceput pentru cei carora doresti sa le aduci bucurii, surprzse, cadouri tematice care sa inspire dorinta

de ai face fericiti pe cei dragi si sarbatorile frumoase de Craciun.

Si mai e ceva… in orice casa gatita de sarbatoare Mos Craciun lasa multe cadouri, ganduri bune si bucurie! “