Blog
Vreau sa comand, ce trebuie sa stiu?:

Comenzile se fac cu cel putin o zi lucratoare inainte de data livrarii. Se considera comenzi primite doar completand formularele disponibile pe site-ul www.fleurartist.ro si nu prin alte surse (nu se considera comanda trimiterea de mesaje text pe facebook sau alte retele).

Comanda ferma si finalizata va fi facuta prin confirmarea comenzii din partea noastra.

Pozele prezentate sunt informative(creatii FleurArtist), toate aranjamnetele florale sunt create intr-un mod unic pentru fiecare client, dumneavoastra alegeti elemente de baza, definitorii (accesoriu- cutie cadou, ceasca, set de ceai, culoare predominanta, stil, etc)insa florile si varietatea acestora va fi disponibila in functie de perioada anului si de sezonalitatea acestora. Toate detaliile pentru finalizarea unei comenzi vor fi confirmate ulterior de catre designerii nostri. Pentru flori exotice este nevoie sa ne trimiteti comanda cu cel putin 3-5 zile inainte de livrare.

Preturile produselor din categoria "Concept cadou floral" sunt stabilite in functie de volumul florilor, de varietatea acestora si de accesoriile folosite in aranjamnetele florale, astfel acestea pot suferi schimbari pe parcursul perioadei datorita importurilor si sezonalitatea acestora.
Schimbarea preturilor va fi facuta fara o instiintare prealabila, iar Luis & Cris Concept Creative SRL CUI 34748260 nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni. Preturile includ TVA si sunt exprimate in RON.

Costul de livrare prin curierii locali nu este inclus in pret, acestea poate varia intre 15-20 ron in functie de distanta.

In cazul evenimentelor private, ocazii speciale (aranjamente florale care necesita o cobinatie deosebita si un volum mai mare de flori) este necesara o comanada cu cel putin 7 zile inainte pentru o aprovizionare speciala.

In perioada sarbatorilor legale, a vacantelor precum si inperioadele aglomerate din an este posibil sa onoram comenzile in ordine cronologica fiind vorba de un volum mare, astfel in cazul in care nu vom putea onora comanda dv. o sa va anuntam din timp. In cazul in care plata a fost facuta fara o confirmare finala, banii vor fi restituiti prin aceasi metoda de plata.

Vrei sa anulezi o comanda?

Ne poti scrie pe adresa de email office@fleuartist.ro sau la nr. de tel : 0724.771.839 si 0730.564.255. Te rugam sa ne anunti din timp in cazul unei astfel de anulari sau amanari. Daca plata a fost facuta, banii vor fi restituiti prin aceasi metoda de plata.
luis & cris concept creative srl   cui 34748260   j8/1128/2015