Blog
Despre FleurArtist 1 Despre FleurArtist 2 Despre FleurArtist 3 Despre FleurArtist 4 Despre FleurArtist 5 Despre FleurArtist 6 Despre FleurArtist 7 Despre FleurArtist 8 Despre FleurArtist 9 Despre FleurArtist 10 Despre FleurArtist 11 Despre FleurArtist 12 Despre FleurArtist 13 Despre FleurArtist 14 Despre FleurArtist 15 Despre FleurArtist 16 Despre FleurArtist 17 Despre FleurArtist 18 Despre FleurArtist 19
Sa incepem cu inceputul...
Buna! Bine ai venit! Daca ai accesat aceasta sectiune din pagina inseamna ca se va apropria un eveniment important in viata ta! In primul rand, iti tinem pumnii! Felicitari!

Dupa cum bine ne-am prezentat la inceputul site-ului suntem aproape de voi in alegerea varietatii de flori si alte accesorii necesare crearii unui spatiu elegant, spectaculos, feeric, romantic, vintage in functie de ceea ce tu iti doresti. Te invitam la o cafea la noi in atelier pentru a ne cunoaste mai bine!

Pentru ca stim cu totii ca noi oamenii suntem diferiti si pentru ca fiecare eveniment este unic si diferit in felul lui, noi iti ascultam dorintele, intelegem personalitatea si stilul fiecaruia, ne spui cat de mare sau mic sa fie buchetul sau aranjamentul floral, ce buget ai la dispozitie, si intr-un final dupa ce aproape am terminat cafeaua de baut impreuna, ajungem sa conturam toate detaliile si preferintele tale.
Daca ti-a placut, te asteptam sa stabilim ultimele detalii...
Dupa ce am ales combinatia de flori, culori si recuzita vom incheia un contract in baza caruia se va achita un avans de minim 35% din valoarea totala a evenimentului. Avansul va fi achitat cu minim 10 zile calendaristice inainte de eveniment. Florile vor fi achizitionate pe baza de comanda ferma exclusiv de la importatorii directi din Olanda, asigurand prospetimea si calitatea acestora. Mentionam ca, o posibila adaugare sau schimbare de flori sau culori o vom putea face cu maxim o saptamana inainte de comanda stabilita.

Despre preturi...
Stim cat este de important in perioada aceasta bugetul vostru, asadar dupa cum bine am agreat ca fiecare aranjament este diferit si creat special pentru fiecare dintre voi ne-am gandit sa iti oferim o lista de preturi medii in functie de creatiile FleurArtist anterioare, daca ne soliciti la adresa noastra de email office@fleurartist.ro.
Asteptam cu drag si interes sa auzim povestea ta si sa contribuim cu mare drag la evenimentul tau!
luis & cris concept creative srl   cui 34748260   j8/1128/2015