Blog
Workshop hobby 1 Workshop hobby 2 Workshop hobby 3 Workshop hobby 4 Workshop hobby 5 Workshop hobby 6 Workshop hobby 7 Workshop hobby 8
Natura ne inspira si ne ofera multe variante de a crea si a ne relaxa.
FleurArtist va invita in lumea creativa a atelierelor de design floral organizate tematic. Slilistul floral ne va initia in alegerea potrivita a florilor, in functie de sezon, eveniment sau personalitatea fiecaruia dintre noi, a combinatiilor de texturi si culori, precum si a mesajelelor pe care vrem sa le transmitem prin aranjamentele noastre florale.

Atelierul va avea o parte teoretica in care vom povesti despre ingrijirea florilor naturale taiate, sezonalitatea acestora, de unde sunt importate, semnificatia catorva dintre ele precum si traditii si obiceiuri internationale.
Impreuna vom discuta si invata despre alegerea potrivita, atunci cand vrem sa adoptam un stil anume al aranjamentului nostru, fie el romantic, business, elegant, vintage. Tot in cadrul atelierului vom descoperii tehnica de realizare care sta la baza unui aranjament floral si ne vom familiariza cu instrumentele necesare. In partea practica a atelierului nostru vom lasa creativitatea si intuitia fiecaruia sa isi "spuna cuvantul" in aranjamentul floral al fiecaruia dintre noi.
La sfarsitul atelierului te vei mandri acasa cu un aranjamnet floral proaspat creat din flori naturale de sezon iar data viitoare il vei crea chiar tu acasa sau ii vei invata pe cei dragi sa redescopere frumusetea florilor.
luis & cris concept creative srl   cui 34748260   j8/1128/2015